lektion...

har precis börjat lektionen o sitter o halv sover.. vi har fått tillbaka proven.. haha fick godkänt i iallafall! toppen haha..
jag vill ja kaffe innan jag somnar! vet inte riktigt vad jag har gett mig in på men det blir nog bra i slut endan.. vill man bli snut så får man kämpa. haha sprang även på mitt ex igår på presto... kim tvingade me mig att åka o äta. o när ja tänkte efter var jag så hungrig att jag höll på att kurera.. men iallafall så stod han där, var jävligt kul att se honom eftersom jag inte har träffat honom på ett tag. han såg ut att må bra o vi bestämde att vi skulle ses snart o ta en öl.. nu sitter jag o ska försöka lära mig excel... rätt bra o kunna om man vill jobba me redovisning kanske. jag är riktigt sugen på att ut o festa idag. ska ringa min bejb o kolla om hon vill festa med mig.. nä nu måste jag anstränga mig lite på lektionen!


-Janine-




skola!...

sitter i skolan.. känner mig verkligen för gammal för det här, fast jag är verkligen inte äldst i klassrummet.. just nu sitter vi och ska försöka lära oss excel. haha känns verkligen som att man har gått tillbaka till 1:an på gymnasiet men samtidigt som man märker att man faktiskt är lite ringrostig.. men det är skönt att man inte är helt retarded :) fast nicke tycker att ja inte är lika dum blondin som jag ser ut.. det kan man ju tolka lite som man vill... antingen ser jag väldigt korkade ut eller så är jag skit smart haha ja skulle nog säga att jag ser korkad ut.. men d e väl bra om man kan motbevisa sig..

-Janine-



sushi..

..idag blev det sushi till middag.. har passat på att träffa min halv syster och hennes mor! dom bor här på ön fast lite längre ut så ja åkte till dom så att ja kunde testa kinarestaurangen som ligger där.. sen skulle vi gå en långpromenad me hundarna.. så nu är diva helt slut orkar knappt hålla ögonen öppna.. chelsy är inte heller så jätte pigg.. borde gå o sova nu eftersom det är skola i morgon, hoppas vi får tillbaka provet i morgon. och jag hoppas på att jag inte får ig haha.. vet inte jag har prov skräck men det är väl någonting som man måste träna bort.. apropå träna så kanske det är dags att börja träna bort några kilon. skulle vilja tappa några.. kanske ska passa på att springa lite på landet eftersom jag ändå ska dit me mormor i helgen.. ska även försöka övertala henne att åka till mantorp och kolla på mr när han jobbar och även kolla på fina bilar sen ska ju Alle köra oxå.. får se om han är nå bra.. haha jorå han är säkert jätte bra eftersom han har kommit till final.. har aldrig sett honom köra på banna men har dock suttit me honom i bil när han kör o där finns det inget att anmärka på! så vad har jag mer gjort idag.. hmm jo jag var på banken o lämnade in alla mina 10:or o 5:or me nicke sen var vi även på handelsbanken så att ja kunde hämta ut nya koder.. det var då jag mötte Anneli o my i centrum där vi bestämde att vi skulle äta middag tillsammans.. så jag åkte hem gick långpromenad till stor monstret så både hon och jag var helt slut sen när vi kom hem.. sen bar det iväg till kinarestaurangen som jag nämnde tidigare.. sen hade jag tur som hade mamma i samma område så hon hämtade mig när hon ändå skulle hämta madde, så skjutsade hon hem mig.. eftersom jag önskade mig en sop borste och en skyffel hade min snälla mor köpt det till mig.. det är konstigt vad mycket saker man kommer på att man behöver när man bor ensam.. speciellt nu när min dammsugare är av ett ovanligt märke så man hittar ju inga dammsugarpåsar någonstans.. min mamma är bäst! jag hoppas att hon kommer i veckan o byter eluttag o tar en titt på min tvättmaskin jag tror att den har sagt upp sig.. sen får hon hjälpa mig att sätta upp hyllor i badrummet eftersom jag inte vågar borra i kaklet men mer om det när det väl är dags. nu säger min dator att den måste starta om etersom jag har installerat uppdateringar eller nått sånt skit.. min hund har ätit nått torkat hundgodis idag så hon ligger o fiser nått grönjävligt.. skulle behöva utrymma vardagsrummet...

-Janine-




strumpor...

... ikväll har jag suttit o rensat strumpor.. det var lika roligt som det låter.. vet inte om det bara är jag eller om andra oxå gör det, men om jag har omaka par strumpor sparar jag dom i en påse o sen en gång i månade går jag igenom dom o kollar om jag har hittat en partner till en som har legat ensam förut.. haha det där lätt lite som matchmaking för strumpor. men på det sättet behöver ja inte kasta ensamma strumpor för en dag kanske den andra kommer fram.. så nu har jag iallafall ca 20 par till strumpor... jaja slut pratat om strumpor.. jag kom på en sak häromdan att när folk skriver eller berättar om sina vänner så heter dom nästan alltid linda.. iallafall så kommer namnet linda upp väldigt ofta.. så jag har börjat undra om alla linda är underbara... min Linda e iallafall underbar! hon är min absoluta bästa vän och har varit det från dag 1 på gymnasiet. hon är den som vet mest om mig. det bästa med linda är att det spelar ingenroll om vi inte har pratat me varandra på flera månader, för när vi pratar ingen så är det alltid som om det var igår. nu har jag och linda bestämt oss för att bli poliser.. eller egentligen pratade vi om det på gymnasiet men tog det väl inte riktigt på allvar.. men eftersom jag känner att jag måste göra en vändning i livet så tänkte att fan varför inte man förlorar inget på att försöka ,och eftersom jag har linda med mig under dessa prövningar, framgångar o motgångar så kommer det att bli mkt roligare om inget annat, men varken jag eller linda är tävlings människor men det kommer bli skönt nu när vi kan stötta varandra och o plugga tillsammans... sen när vi har klarat av alla prövningar (tänker inte ens säga OM vi klarar det för ja vet att nu när vi gör det tillsammans så kommer det gå) så kommer vi vara världens coolaste snutar... nu ligger mina bebisar o drömmer på varsin sida av mig så hela soffan skakar.. inatt kommer mormor hem från amerika.. jag har saknat henne jätte mkt.. visst är det konstigt att man saknar någon när dom inte är nära men när man kan träffa dom när men vill så har man inte tid eller så är det för jobbigt att sätta sig på bussen för att åka tio min eller kanske ta en 45 min promenad.. men i morgon ska jag fan rycka upp mig o åka till mormor.. jag ska bli som om jag var 4-5 igen o ligga i mormors knä, försäkerhets skull har väl hon jätte mkt att göra i morgon men det struntar jag i för nu saknar jag min mormor så hon får helt enkelt hoppa över det hon ska göra och vara mej mig istället..  nää nu blir det sängen för mig!

-Janine-




måndag..

ja i dag är det måndag och vad har jag gjort för nyttigt idag.. inte ett jävla skit! har nästan precis vaknat.. har hunnit varit ute me hundarna o möt dello o nicke o tog en cigg.. nicke ska tydligen ha permis snart så dom planerad ett festande haha få se om man hänger på... igår var jag på kalas hemma hos morfar o chatharina eftersom hon fyllde år i fredags... kim var 'även här en stund o vi kollade på down to earth.. rolig film med chris rock.. klart värd o se iaf.. ja vill se den nya wall-e filmen som går på bio nu.. ikväll kommer mr hem.. o jag saknar jäääätte mkt. det har varit lite knivigt nu på sista tiden men det ska lösas nu.. men nu ska jag hoppa in i duschen :) sen ska ja skura golvet i köket.. '


-Janine-




lördag...

ikväll är jag barnvakt åt min systeryster eftersom min mamma skulle ha gått på en HA fest men så blev inte fallet men eftersom jag hade lovat madde att hon skulle få vara här så vi gick o hyrde film.. tror den hette förtrollad nån barn film som vi skulle sätta på men då ringde LILL kim o frågade om jag ville följa me o tvätta bilen eftersom jag av någon anledning tycker om att tvätta bilen haha.. så jag o madde åkte me o tvättade bil :) madde hade jätte kul när hon använde svamparna och fick använda högtrycks sprutan som låter som ett automat vapen... så där sprang vi runt o lekte terrorister. haha är man trött så är man.. och när humorn är på topp så är den..   aja iallafall nu sitter vi hemma hos mig o snackar skit medan madde håller på att somna i soffan.. har precis pratat m e mr o just nu är jag skit förbanad... killar kan vara såna idioter! visst vi tjejer kanske inte är så mkt bättre alla gånger men sånt här tar priset.. o sen att dom inte förstår varför man blir arg är ju det som retar mest.. ooh shit vad ja e arg.. vill bara ringa upp o be mr fara o flyga men jag kommer ångra mig i morgon.. o jag har lärt mig att det inte löser några problem... nää nu ska jag ut o röka så att ja kan av reagera mig lite... så nu är jag avreagera eller egentligen inte.. lite kanske.. jävla as.. nää det är han inte men just nu tycker jag det...  aja nu lämnar vi de.. vi hade prov igår det gick väl sådär.. jag blev som vanligt frustrerad när det inte går som jag ville men jag hoppas att d gick bra.. om inget annat så kommer det omprovs till fällen senare på terminen! jag tog nya bilder på hundarna idag.. :)  mina små charmtroll! tycker så mkt om dom! dom är ljuset i mitt liv nu när allt annat inte vill fungera som det ska.. men som sagt jag är barnen gud glömde men d kanske vänder snart ...

  
 
-Janine-




tråkigt...

.. jag dör! d finns så mkt puckon.. o jag e röksugen så att jag håller på o döö!!! ja börjar bli hungrig och jag skulle verkligen vilja ta en öl just nu.. men nej ja ska åka hem gå ut me mina monster för att sedan åka o jobba.. ooh jag vill verkligen inte jobba ida.. vill bara åka hem ta en öl och sen sova... äntligen rast!

då började vi igen.. har varit me mina "hang around" o käkat pizza på pizzerian.. jag borde egentligen inte äta pizza men orka göra mat låda.. ja jag måste ju äta.. vilka ilands problem jag har.. haha.. nää nu ska jag fortsätta jobba med mina grisar.. jag kommer drömma mardrömmar om mina grisar hahaha..

-Janine-



beroende...

ja det är helt sjuk.. ja har kommit fram till att ja e beroende o jag skäms nästan.. d börjar bli lite pinsamt men ja längtar efter min dusch.. nu vet ja att folk kommer börja tänka snuks men så e d verkligen inte utan jag bara älskar att duscha.. har alltid gjort men nu har det blivit lite av ett beroende vet egentlige inte va det e jag gillar me min dusch för den är inte mer speciellt mycket bättre än någon annans.. tror att det kan vara att jag kan stå där o bara njuta att tystnaden eller det som inte blir tystnad när ja sätter igång o sjunger haha.. d e som den där frågan 50% av sveriges kvinnor sjunger i duschen dom andra 50% onanerar.. vad sjunger du? haha jag sjunger när jag duschar så nu vet ni de :p duschen har även mitt "tröst ätande" så i stället för att tröst äta så duschar jag.. har jag långtråkigt duschar jag.. är jag upprörd duschar jag.. min mamma har alltid sagt att ja kommer se ut som ett russin en vacker dag.. eller att ja kommer få sim fötter... haha jag kanske var en fisk i mitt tidigare liv..  nää nu måste ja fortsätta i skolan.. kanske gå ut o ta en cigg eller gå o köpa kaffe...  nu kommer läraren skriver mer sen..

-janine-



första skoldagen..

..ibland känner man sig över intelligent..just nu håller vi på o läser hur word fungerar... hmm för mig e ar det ganska simpelt.. men för andra var det tydligen inte det.. ganska sött faktiskt... nu menar jag inte att dom inte e duktiga för det är dom verkligen som försöker.. jag har ju ändå ett försprång me iallafall 2.5 i media... men jag hade roligt idag iallafall o de är väl det som är viktigast... syster bor fortfarande här och hon var tydligen helt slut idag för hon har sovit konstant sen kl 5 idag... skönt om hon kommer vara utvilad i morgon... jag hade oxå behövt vara utvilad eftersom jag även ska jobba i morgon, degen måste ju in på kontot som M säger.. Så ja hur går det me lill M jo d går upp och ner just nu mer ner än upp... me stor M går det därimot bättre, han har bestämt sig för att göra ett nytt försök vilket hela familjen tycker är jätte skönt.. tummen upp till dej och lycka till... och tack mamma för ditt hundraprocentiga stöd hela tiden! vet att ja kanske inte varit den lättaste att ha som dotter men nu är det ändring nu ska ja bli den dotter som du kan var stolt över. jag vet att du alltid har varit stolt över mig men på ett annat sätt.. nu ska allt strul o tjafs ta slut. jag ska ta tag i skolan så att jag får en riktiga slut betyg så att ja senare kan plugga vidare till nånting jag verkligen vill bli... nu har chelsy somnat i mitt knä över tangentbordet så det blev lite svårt att skriva haha.. har ni tänkt på vad sjuka människor det finns nu... mitt i bland oss. på jobbet, i skolan, i stan eller kanske grannen är en psykopat.. kollar på efterlyst nu o blir lika förvånad varje gång ja ser på det att d finns så konstiga människor.. han som utförde sex mordet på den här 15 åriga tjejen.. eller han som väntade på sitt offer utanför en offentlig toalett i 20 min.. det är ju sjuk.. varför inte låsa in dom på en gång o sen kasta bort nyckel. iallafall tills dom har kommit till sans. men samtidigt undrar jag vad som rör sig i huvudet på en sådan.. hur man man vilja skada en annan människa.. fast kan man väl säga att man ska att man skulle vilja nitta någon när man blir arg men det är ju ingenting man menar egentligen eller skulle göra kanske.. sånt säger man ju mest för att man blir arg..och oftast för att denna person man i det läget skulle vilja slå har gjort något dumt eller har retat upp en... men det kanske bara ett rop på hjälp? och är det då, varför hjälper man dom inte då? vi har tydligen inte tillräckligt me resurser för att hjälpa folk som behöver och vill ha hjälp... varför är det så? är det någon katt o råtta lek? jaga boven? för mig går det inte riktigt ihop.. jag vill iallafall kunna gå säker utan att behöva kolla mig bakom axel hela tiden.. jag är en av dom som tänker ääh det händer inte mig.. samtidigt som jag har lärt mig att det kan hända vem som helst.. frågan om det är mitt kall här i livet och ta fram personer som vill ha hjälp o se till att dom får det... för många handlar det faktiskt bara om att få prata me någon.. kan har varit någon som har varit mobbad i skolan, eller bara haft en tuff uppväxt.. sen finns det ju självklart dom 'som skyller på jobbig uppväxt o svinkade föräldrar man har man gjort ett brott får man ju helt enkelt så för det.. gud vad jag svamlar nu känner jag.. blir dags sängen nu!


-Janine-




högskole prov...

...den 25 oktober ska jag göra högskole provet ja kommer få 0 poäng.. satt o gjorde ett test prov.. o det gick väl sådär gav upp efter  21:a frågan de var för svårt, d var så konstiga förklaringar o jag fattade ingenting.. så d e väl bara att sätta igång o plugga nu då.. och i morgon är första dagen i skolan igen på 3 år.. känns lite halv udda men samtidigt spännande... det komiska i det hela är att jag ska plugga data haha för det har jag inte gjort i tre år redan haha men som hon sa det blir gratis poäng.. jag behöver ju minst 1000 poäng för att komma nånstans.. men det ska bli intressant o se om jag är den yngsta i klassen.. eller om man går ihop me nån eller om det kommer vara katastrof ska ändå träffa dom tre gånger i veckan i nästan tre månader.. sen den 14 januari kommer alvaret igång o ja ska börja plugga alla andra ämnen svenska, Engelska B samhälle natur A sen kanske det blir några andra ämnen som verkar kul.. känns overkligt att börja plugga igen jag är ju inte direkt någon plugg häst... men det är väl bara att bita i sura äpplet o bara göra det jag ska göra helt enkelt... funkar det inte så funkar det inte.. men så det  ja tänkte säga egentligen e att mötet idag gick rätt bra me andra ord.. fick höra att man kan tenta av ämnen om man vill så att man inte behöver gå till skolan men samtidigt så blir det ju lite knivigt om d e ett ämne man inte kan egentligen.. men man kan ju alltid göra ett försök.. fast d skulle kosta 500 kr att tenta o det kanske det kan vara värt för att slippa ett år i skolan.. nää nu ska jag laga mat till min syster eftersom hon e hungrig vilket hon är konstant...

-Janine-





skolbänken...

... haha tro det eller ej men jag kommer antagligen gå tillbaka till skolbänken.. ska på möte i morgon kl 10 för att prata om hur man kan rädda mina betyg.. eller rättare sagt dom betygen jag inte har.. fast jag kollade mina betyd idag och dom var inte så dåliga som jag trodde d e egentligen bara samhällskunskap, naturkunskap o historia som jag inte har betyg i... jag har till ochmed betyg i idrott haha det trodde jag aldrig.. jag kanske inte var så dålig i skolan som jag o folk tror.. men kommer ja in i skolan nu o klarar det så ska ja även ta mitt körkort så att ja kan söka till polishögskolan.. nu tänker folk VA..?? när hände det här.. har hon ramlat o slagit sig?  nja kanske.. nää polis har ja blivit länge bara att ja inte har trott att jag har kunnat bli det... men nu har jag kommit fram till att jag kan bli va fan jag vill om jag vara har viljan o anstränger mig lite.. vilket jag inte har varit så bra på... men nu e det dags för skärpning! just nu sitter jag i lillsyrran o kollar på  i ditt ansikte och Magnus Betnér kör sin grej i en kyrka.. han är så klockren så jävla skön o han har alltig en sanning i det han säger.. tycker det är så löjligt när folk kritiserar honom för att han är så ärlig i det han säger.. är dom rädda för sanningen eller är dom för gamla för att förstå humorn i sanningen? tror mkt handlar om att man inte för säga vad man tycker o tänker, man måste rätta sig till alla andra och får gärna inte kritisera vad andra tycker eller tänker.. varför är det så? o varför kan man så arg om nån kritiserar en eller kanske inte kritiserar utan säger ifrån att man tycker att den kanske har fel kläder eller säger fel saker eller beter sej illa.. ja menar om det är ens vänner som säger nått så e det ju kanske inte för att vara elak som dom säger det utan för att faktiskt kanske låta dej slippa en pinsam situation.. sen visst finns det ju dom som slänger ut sig vad som helst för att vara elaka oxå men det är därför man har ett bullshit filter.. vilket inte alla har men borde ha.. shit vad jag svamlar nu... min syster som ska bo hos mig denna vecka har nu somnat brevid mig i soffan hon är helt slut... och i morgon ska vi upp tidigt så att vi kan äta frukost tillsammans och göra oss redo för skolan.. haha känns jätte konstigt men jag hoppas verkligen att ja kommer in för nu vill jag verkligen plugga.. vill verkligen kunna slå folk på näsan o säga att jag faktiskt har betyg nu.. och det är mkt lättare att få ett roligt jobb oxå och större möjligheter att plugga vidare... fast jag kanske inte ska hoppas för mycket eftersom jag vet hur jag blir när det gäller skolan... men håll tummarna för nu jävlar ska jag bli en pluggis...

-Janine-




hjärt infarkt...

...hjärt infarkt... min morfar.. hjärt infarkt.. jag som trodde att det sista pricken på iet var satt men ja hade tydligen fel... av alla dessa jävla människor så min morfar.. va fan har jag gjort för ont i den här jävla piss världen... när ska detta helvete ta slut.. när ska man få känna att allt faktiskt flytter på, att livet har tagit en vändning? tydligen inte det här året.. kanske inte d här seklet... bara hoppas att man vaknar i morgon o inser att allt bara har varit ett skämt.. annars tänker jag fan skita i att vakna alls!

-Janine-




after work...

... me bettan min lilla pluffs.. fick sms på jobbet om att hon verkligen ville ta en öl o de behövde verkligen jag oxå.. behövde nånting annat att tänka på en stund..  hon får mig alltid att sluta koncentrera mig på det ja egentligen inte borde koncentrera mig på nu.. jag har även tröst shoppat nya byxor o en ny väska idag.. så nu ska ja tröst äta lite texas pecan icecream från CARTE D'OR så underbart god.. puss o god natt

-Janine-




livets vändning...

... ooh va härligt livet e just nu, jobbet flytter på, skulder e betalda, diva börjar äntligen bli rumsren o jag har bara 2 kilon kvar att tappa :) hörde dock att jag var omogen som byte lås i min lägenhet.. det kan man ju se det lite som man vill! ingen annan än jag har tillträde till min lägenhet.. o e d så att man inte kan bete sig eller göra rätt för sig så e d inte mitt fel! det är inte mitt fel att man inte kan göra sina plikter att betala för sig, jag personligen har alltid trott att är man vänner sviker man inte.. men tydligen hade jag fel.. om man under en längre tid bara lever på sina vänner o sen förväntar sig att allt ska vara frid o fröjd så kanske de e dags att vakna.. jag har alltid hört att jag är för snäll o jag har nu insett att ja så e fallet... så nu e d slut på mr nice guy... ja ska börja göra som många andra, pissa folk i käften o bara skita i alla runt omkring.. skita i om jag sabbar någon annans liv bara för att ja inte orkar göra rätt för mig.. ja menar varför ska jag börja bry mig om nån får skulder upp över öronen eller om den får bo på gatan.. ja kan ju leva mitt liv... skita i vad d kan bli för konsekvenser! för d e tydligen helt okej att göra så! sanningen e så här jag vet att jag aldrig kommer få se några pengar... och personligen förstår ja inte hur nån kan säga att denna vänskap är viktig! För att hade den varit viktig hade man inte gjort så här.. och nej det var inte det du sa som fick mig att byta lås. de fick bara bägaren att rinna över. d e inte heller en chans att jävla eller att hämnas för att jag har egentligen ingenting att hämnas på.. ja har velat byta lås en längre tid, för att en dag kanske poleten kan ramla ner.. ja vill inte göra det större än vad det är men jag kanske måste... om våran vänskap är så viktigt vill jag att du tar tag i problemet nu. innan du förlorar den helt! 

-Janine-




gummistövlar..

... skulle verkligen behöva ett par kände jag idag..  var så jävla lerigt o äckligt.. men samtidigt lite mysigt.. fast det hade varit toppen me ett par skor som tål lera... så varför behövde jag stövlar idag? jo jag har varit på rally tävling :) d e ju så underbart o både lysna och titta på att men bild kunde vara en sån underbar skapelse kunde man aldrig tro.. kanske e dags att ta lappen så att man kan få ut o köra lite själv :) ooh längtar.. att åka o kolla på race o tävligar är verkligen en morrot att ta lappen! o igår var vi o kollade på en cross som han ville köpa vilket han gjorde... så nu kommer kan väl köra ihjäl sig.. fast han har lovat att ta det lugnt..  sökandet efter lägenhet fortsätter har inte hittat nån som har DET än men ja hoppas det kommer snart för nu vill jag verkligen härifrån... nää nu måste jag klä på mig eftersom ja måste ta tåget om en halv timme till jobbet.. usch ja e fortfarande inte frisk men måste man så måste man...

-Janine-




slut...

... på energi! idag borde jag inte jobba för ja e helt förstörd min förkylning blir verkligen inte bättre!
jag läste min pluffs blogg igår.. ooh va du e underbar saknar dej så.. saknar oxå att ja inte vet vad som händer i ditt liv..  men nånting ja älskar hos dej e att d skulle kunna gå flera år innan vi ses igen o när vi äntligen gör det så känns det som om det var igår.. du är bara för bäst vi måste ses snart!
sitter o kollar på beyond - mannen som pratar me andar.. om d e sant att kan kan prata me andar tycker jag att det är sjukt häftigt. tänk om nån från dom döda skulle försöka kontakta mig undra vem det skulle vara isånt fall..  nää nu måste jag duscha innan jag ska ut me hundarna igen o åka till jobbet..

-Janine-




förkyld..

usch va jobbigt att var sjuk... men ibland får man bita i det sura äpplet... idag har ja bara varit hemma har inte kunnat jobba eftersom min näsa lever ett eget liv just nu vilket är ganska äckligt faktiskt.. men det börjar bli bättre o ja tror att ja kan jobba i morgon...

i helgen var jag på kräftskiva.. vet inte riktigt va ja ska berätta om det mer än att det var trevligt och vi hade tur me väder men tyvärr inte me myggen.. tråkigt att ja skulle jobba på söndagen bara var tvungen att stressa iväg på morgon bakis som jag va.. o inte han ja stanna kvar o hjälpa till me städningen.. vilket jag fick lite ångest för.. men det var skönt för hundarna som fick springa av sig o dom fick ju inte dåligt me uppmärksamhet heller :) så dom njöt verkligen... tråkigt att behöva åka men till kaoset.. jag hade hoppats på att lägenheten skulle vara tom när ja kom hem men d var den ju inte.. o pengar fanns det inte heller men d e väl sån skit man får ta när man vill vara snäll.. ja ska sluta vara snäll.. ja ska börja pissa på folk för det är tydligen så man gör nuförtiden.. så nu e d slut me snälla sandra som inte säger ifrån.. ja ska låsa in gamla snälla mig ett tag o plocka ut mig när det börjar bli dags, när ja kan bli snäll igen.. helt ärligt förstår ja inte att man kan bete sig som man gör ibland.. hur man bara kan skita i saker som är en självklarhet! men aja.. idag fick jag nya låset. tänkte att ja skulle ha byt lås idag men ja får göra det i morgon istället.. e alldeles för trött för att göra det nu! ja har suttit o kollat lite på lägenheter idag.. tänkte att ja skulle försöka byta ner lägenheten till en 2:a eller kanske köpa en fin fin någonstans. jag behöver ju egentligen inte en så stor som jag har nu... o sen vill ja inte bo kvar på den här jävla ön heller..  har hittat en i Danderyd som jag blev jätte sugen på! en jätte fin 2:a me ny renoverat kök 45 kvm o ganska billig i hyran.. ser dock ut som att sovrummet är lite litet men kan man säkert fixa så d känns större.. frågan e bara om ja e redo att flytta nu.. jag tror att jag är det och jag vill verkligen men d kommer nog kännas lite... men som sagt ja kommer ifrån denna ö som håller på att driva mig till vansine.. nånting som känns konstigt e att även om man, som nu inte har någon aning om man får lägenheten eller inte.. men man börjar spekulera i huruvida mina möbler kommer se ut i lägenheten o hur man skulle kunna måla om o gardinerna skulle passa ooh shit d e löjligt men ja vill verkligen ha den lägenheten... så ja måste verkligen göra iordning denna lägenheten måla om.. slänga ut sakerna som inte ska vara här o upp me grejer på vinden.. nää nu måste ja sluta dagdrömma o gå ut me hundarna en sista gång så att ja kan lägga mig tidigt i sängen så att ja kan läsa boken jag håller på o läser nu...  puss o godnatt


-Janine-




RSS 2.0