träning...

... jahopp då har träningen  kommit igång... haha man kanske inte ska hopp allt för högt än me tanke på att ja började igår.. 5 kilo ska bort... MINST! sen har ja även lurat i madde att börja träna me mig! så nu jävlar ska vi bli fit tll sommarn :) så vad har vi gjort en så länge, jo vi har sprungit. gjort armhävningar, situps, upp hopp, ben lyft, rygg lyft och knä situps :) känns jävligt abitiöst.. och såhär ska det antagligen fortsätta ett tag fram över om vi orkar.. hmm det är bara att hålla tummarna för nu ska kilorna bort!

-Janine-



Hon är den finaste människan ja någon sin mött...

...Hon är världen mest underbaraste människa... nää hon är inte bara världens vackraste hon är nog universums vackraste, utan att överdriva! Hon har den finaste själen av alla som någonsin har satt sin fot på denna skit värld... denna underbara människa är den starkaste varelse som finns, hon är det finaste jag vet! Hon är min idol, hon är min förebild, hon är allt jag någonsin har velat vara. Hon är snäll, givmild och har en super härlig personlighet! hon har helt enkelt alla goda enskaper man hitta i sig. Men varför är då världen så fruktansvärt orättvis? varför just denna människa?  Varför försöker man ta denna underbara människa ifrån oss? är hon för bra? är hon för snäll? snälla kan någon tala om det för mig? de här är inte okej längre! jag skulle göra precis vad som helst nu för att allt ska bli bra igen.

Du är det finaste jag vet,
Du är det dyraste i världen.
du är som stjärnorna,som vindarna,
som vågorna, som fåglarna,
som blommorna på marken.

Du är min ledstjärna och vän,
du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod, och mina lungor,
mina ögon, mina skuldror, mina händer och mitt hjärta.
Friheten är ditt vackra namn, vänskapen är din stolta moder,
rättvisan är din broder, friden är din syster,
kampen är din fader framtiden ditt ansvar.

Ja du är det finaste jag vet,
du är det dyraste i världen.
du är som, stjärnorna som, vindarna som,
vågorna som, fåglarna som, blommorna på marken.
-Janine-




You make me feel!

Looking out on the morning rain I used to feel so uninspired and when i knew i had to face another day lord it made me feel so tired. before the day i met you, life was so unkind You're the key to my piece of mind cause you make me feel you make me feel you make me feel like a natural woman when my soul was in the lost and found you came along to claim it i didnt know just what was wrong with me till your kiss helped me name it. now im no longer doubtful of what im living for and if i make you happy i dont need to do more ohh baby what ya done to me made me feel so good inside and i just wanna be close to you you make me feel so alive

-Janine-



Stort leende på läpparna...

Min pappa är bäst! Han har räddat mitt liv! tack underbara du!
Älskar dej!


-Janine-



pengar är skit!!

nu kommer ett sånt där tråkigt inlägg igen.. ja vet inte var ja håller på med längre vilken fot jag ska stå på.. vilket håll jag ska gå! sä jävla trött på att allt händer mig, och helst ska det hända samtidigt! fick inget studielån denna månad från skolan eftersom jag inte pluggar 100% utan 75% och skolan sa att ja pluggade 100 osv.. så nu sitter jag här utan pengar.. dom sista pengarna ja hade gick till en jävla skuld som jag drog på mig.. jävligt dumt om ja tänker efter nu men väldigt behövligt då! samtidigt som det var väldigt skönt att bli av me skulden som sitter ja i en jävla konstig sits nu i stället... och hur löser man detta? hmm ja du det ända ja kommer på just nu är att fly landet.. men där kommer problem me pengar igen.. det är så jävla sjukt att pengar styr ens liv! och att det kan förstöra ens liv! ja är så trött på pengar att ja spyr rakt ut snart! sen är ja så fruktansvärt trött på att det inte finns några jobb.. och att ja inte gick klart skolan! för hade ja gått ut skolan skulle jag i allafall ha haft en utbildning att stå på men nej.. ja är ju inte känd för att slutför mina projekt...förövrigt är ja fruktansvärt trött på mitt liv.. och jag är fruktansvärt trött på alla som tycker synd om mig! fan sluta me det! det löser inte mina problem för att någon tycker synd om mig! visst upskattar jag att folk bryr sig.. men fortfarande det hjälper inte mig! aja till det trevliga.. i fredags var jag hemma hos mamma o mös med grillning och sen var vi hos henns vännina me hennes underbara barn. sen satt vi och kollade på humor galan... förstår inte riktigt vad det var som skulle vara roligt i det bara men de blir säkert jätte bra när det kommer till... sen på lördagen började jag sy min klänning och när jag nästan var klar gick nål jävlen av.. så ja gav upp! sen lite senare ringde min far o frågade om ja skulle me till huddinge.. han skulle till faster och jag skulle till johanna (kusinen), så vi åkte tillsammans och eftersom stockholm pendeltågstrafik är så underbar.. hmm nej! så var vi tvugna att åka till mariatorget och ta pendeltåget därifrån! och inte nog med det så  fick vi sitta på tåg jävlen en halv timme innan det lämnade stationen! säger det, jag har verkligen inte tur i livet.. kanske bara ska gräva ner mig!  det var iallafall jätte mysigt att umgås me pappa för en gångs skull! nää nu måste ja leta fram alla papper jag måste ha för att kanske kunna få ut lite pengar! så att ja kanske betala hyran.. håll tummarna!

-Janine-



RSS 2.0