i need love...

I'd cross the desert to be where you are
All the things I'd do to be close to you
A million miles wouldn't seem that far
I'd go anywhere just to win your heart

But whenever this leads
There's something I need

I need love
The kind that makes you wanna live
The kind that makes you wanna breathe
The kind that makes you feel too much
And I need you
To help me find a better way
And I guess you never thought you'd hear me say
I need love
I need love

And when I see you I just lose my mind
You're the everything I thought I'd never find
Must be an angel watching over me
With a little luck we're gonna make you mine
'Cause I wanna believe (I wanna believe)
In all we can be

I need love
The kind that makes you wanna live
The kind that makes you wanna breathe
The kind that makes you feel too much
And I need you
To help me find a better way
And I guess you never thought you'd hear me say

And oh, I will catch you when you fall
Be the greatest love of all
I promise to be
If you give me what I need, I need

I need love
The kind that makes you wanna live
The kind that makes you wanna breathe
The kind that makes you feel too much

And I need you
The one that makes you wanna live
The one that makes you wanna breathe
The one that makes you feel too much

And I need you
To help me find a better way
And I guess you never thought you'd hear me say
I need love
I need love
I need love, baby
I need love

I'd cross the desert
I'd cross the desert to be where you are

Till dom som förkännar det...

Till han som stal min uppmärksamhet, min tid, men framför allt min trygghet: Du ingav hopp om något nytt och något annorlunda. Du fick mig att tycka om dig trots att jag visste bättre. Men du bekräftade alla fördomar, folk är som de är. Du stal inte bara min tid utan du STAL från mig! Vad hände med moralen, med hedern och lojaliteten?

Till hon som tog all min energi: Visst hade vi roligt, men du gav mig huvudvärk. Jag gav dig goda råd och stöd, jag stod på din sida. Men din osäkerhet och dina lögner som du drog in mig i blev för mycket att handskas med och jag bröt kontakten med dig. Du baktalar mig och hittar på historier om mig. Du pratar om mig till folk jag inte känner och sprider lögner.

Till han som tog mitt hjärta: Du fick något vackert och exklusivt. Du fick något rent och oanvänt. Men du fläckade ned och krossade den dyrbaraste gåva jag hade att erbjuda. Du uppskattade inte det du hade förränn det var försent.

Till hon som krossade min tillit: Vi växte upp tillsammans. Du insisterade på att ge mig råd om mitt dåliga förhållande. Du uppmuntrade mig att lämna min pojkvän då jag förtjänade någon bättre. Och du var först på plats att ligga med honom när vi hade gjort slut.

Till han som fick min sommar: Du fick härliga stunder fyllda med skratt, vi hade roligt tillsammans och jag respekterade dig. Du ville ha så mycket mer än vad jag hade att erbjuda och då blev du arg och spred massor av lögner. Du smutsade ned mitt rykte och skapade intriger. Du undvek att träffa mig, kallade mig hora bakom min rygg och försökte förstöra mina relationer.

Till han som invaderade min hjärna: Du bröt ned min skyddsmur och sa att du tyckte om mig. Du hade mig runt ditt lillfinger och jag ställde upp för dig dag som natt, i vått och torrt. Du utnyttjade min vänlighet och det faktum att jag hade känslor för dig. Du lät mig vänta på något som aldrig skulle ske.

Alla får vad de förtjänar i slutändan och ni förtjänade tydligen inte att ha mig i era liv. Tack och lov för det. Ni kom, ni tog och ni gick.. Men det är lugnt. Jag bjuder!"

ska villigt erkänna att ja har stullit den här men den passa verkligen in på mig!

-Janine-



sanningen är..

vi gömmer oss så att vi kan bli hittade,
vi går iväg för att se vem som följer efter,
 vi gråter för att se vem som torkar tårarna,
vi låter våra hjärtan krossas för att se vem som lagar det.


-Janine-



Beneficium accipere libertatem est vendere...

...ja du! har inte så mkt att berätta mer än att ja träffade min kusin igår.. shit höll på att skita på mig igår innan han o hans kompis eric skulle komma! men vi hade jätte trevligt :) o vi är mer lika i sättet än vad ja kunde ha trott.. jag är skit glad att du hittade mig robin.. kusin vitamin.. längtar tills jag får träffa resten av familjen... tack för att du vågade! på lördag smäller det! då ska vi ut o göra stan osäker du o jag :) haha! o så film i veckan :) jag kanske får ta mig ut till er någondag oxå.. haha egentligen borde detta inlägg heta kanel fucking bajs bullar! jag ska nog inte ens försöka göra ett försök igen så dåligt gick det.. ja vet inte var det var som blev så fel.. men ja skulle kunna döda någon me dom.. tror att det var för att ja hade fel sorts jäst men aah kanske får göra ett nytt försök i allafall någon dag men det tar ju fan hundra år att göra kanel bullar... o madde var ju inte direkt nått moraliskt stöd.. haha hon har blivit en data nörd den lilla rackaren :) haha! o i veckan blir det fullt upp.. skola varje dag.. massa läxor sen tisdag kommer antagligen kusin vitamin onsdag blir det kvälls skola torsdag bio med madde fredag kanske jobba o lördag ut me kusin igen... nää nu måste ja göra klart d sista för skolan i morgon innan jag somnar!

-Janine-



vin tips...

... kollade igenom min hårdisk o hittade massa texter ja sparat på.. här kommer en av dom!

Nu är det snart helg, så lite vintips kanske kan passa? Jag som är lite kunnig när det gäller vin, har några tips som jag tänkte dela med mig av. Först och främst skiljer man mellan röda och vita viner: Lättast skiljer man dessa båda vintyper från varandra om man skvalpar ut en skvätt på en vit bordduk. Det vin, som lämnar en gredelin fläck efter sig, är ett rödvin. Riktiga kännare kan på bara smaken avgöra om vinet är vitt eller rött. De vita vinerna smakar i regel ättika medan de röda smakar stämpelfärg. Man kan alltså genom att suga på en vanlig kontorsstämpel och sedan jämföra smaken med ett vin, konstatera om detta är rött eller inte. Till fiskrätter, såsom fiskbullar och matjessill föredrar de flesta vitt vin, medan man till kötträtter såsom falukorv och sylta bör ta ett rött vin. Portvin är ett vin som man serverar i porten. Har man inte någon port, kan man bjuda på det i trappuppgången eller i hissen. När man serverar torra viner bör man se till att det inte är tvärdrag eller att någon av gästerna råkar nysa, ty i sådana fall dammar vinet omkring i lägenheten. När man serverar ett torrt vin är det därför lämpligt att ha en dammsugare i beredskap. Om man själv ska bära hem sina flaskor från systembolaget gör man klokt i att köpa ett lättvin, så man inte får för mycket att kånka på. Till vilt bör man välja något vildvin, medan man till grillat och annat vidbränt kött serverar brännvin. Renstek sköljer man ner med renat.

 Saker som är svåra att säga när du druckit för mycket vin:
- Oöverträffat
- Innovativt
- Preliminärt
- Kvastskaft

Saker som är väldigt svåra att säga när du druckit för mycket vin:
- Västkustiskt
- Konstitutionerad
- Substantiera
- Tillvägagångssätt

Saker som är i stort sett omöjliga att säga när du druckit alldeles för mycket vin:
- Tack, men jag vill inte ha sex.
- Nej, ingen mer sprit för min del.
- Ledsen, du är inte riktigt min typ!

-Janine-



extas..

.. detta är ju helt otroligt.. jag har tre kusiner som ja inte visste om att jag hade.. eller ja visste att jag hade en faster men trodde aldrig i min vildaste fantasi att ja skulle få träffa henne eller att ja skulle ha kusiner..  3 stycken desutom!  faaan va häftigt! ja är i lite chock tillstånd men ändå glad.. jääätte glad! detta fick mig att glömma många jobbiga saker just nu! så nu måste vi styra upp en släkt träff! eller ja ska träffa kusinen som är lika gamal som jag först o göra honom förbered på hur vi har levt våra liv haha.. fick det att låte jääätte dramatiskt.. men så farligt är det ju faktiskt inte haha.. ringde min pappa o min syster nu och dom tyckte båda att de skulle bli skit kul att träffa dom. syrran höll på att trilla av stolen o pappa tyckte att det skulle bli skit kul.. haha nää nu ska ja fortsätta ställa hundra duma frågor..

-Janine-


nya livet..hmm..

... va hände me mitt nya liv? vad innebar mitt nya liv.. tror att jag redan har glömt! det jag kommer ihåg var att ja slutade dricka.. ja skulle börja sköta skolan o ja skulle koncentrera mig mer på mig själv.. o nu när chelsea har flyttat hem till sandie så kan ja lägga mer energi på min diva bebis :) så vad har jag gjort för förändring hittils? hmm har jag gjort nått vettigt? ja har jobbat lite.. ja har varit i skolan.. ja har börjat ta tag i min själv känsla. självklart me hjälp av min underbara sponor karin! vi har redan kommit till steg 4.. d går fort när man har roligt! haha! vad händer mer? inte så jätte mkt va? har varit på hammargården o delat.. eller delat o delat.. ja har talat som det så fint heter.. det går ut på att berätta hur mitt liv har sett ut som medberoende.. för sån är jag tyvärr uppväxt.. konsekvenserna med att vara medberoende är att man har lite skev bild på samhället.. jag hade i och för sig tur att jag valde att gå den nyktra vägen.. för det finns många som har valt att gå den andra vägen.. men iallafall det hjälper en mycket att prata med andra om det som har ungefär liknande problem.. aja tror att man måste ha levt den världen för att förstå.. men iallafall idag var ja på akut gyn.. lite halv läskigt men det gick jätte bra.. jag fick en flipp o trodde att jag hade livmoderhals canser så ja var tvungen att åka o kolla. tror inte längre att jag har det men jag får prov svaren om en vecka så det är väl bara att hålla tummarna! igår var ja hos mormor o fixade håret oxå.. så nu är ja en topz igen :) haha och idag fick ja PIZZA :) har varit så vrål hungrig nu ett par dagar så det satt fint med en pizza.. sen brände min snäll vän nicke 2 filmer till mig så ja tänkte försöka somna till ikväll.. men eftersom ja har haft så svårt att somna på nätterna så har ja fått stilnokt eller va de heter för att få mig att somna o för att vända tillbaka dygnet.. vet inte om de är för att jag mår dåligt som har fått mig att sova dåligt eller om de är att ja har överskotts energi! hmm får väl försöka ta reda på det! nää nu tänkte ja försöka göra mig klar för gol tv = efterlyst. men ja måste försöka klippa klorna på min bebis först.. det är inte direkt hennes höjdpunkt här i livet men det måste ju göras..
godnatt så länge!

-Janine-


nytt liv..

...igår började mitt nya liv... trodde det skulle kännas bra... d har gått en dag o hur känns de egentligen? hmm jag trodde verkligen att det skulle kännas bra. varför känns det inte bra? när ska vinden vända.. ja trodde ett tag att det gjorde de.. jag började jobba lite smått.. började skolan... kunde matcha skola o jobb så att hundarna inte skulle få lida vilket för mig var toppen! ja träffade julia som kom in som en blixt i mitt liv... träffa en kille ja verkligen tycker om för engångs skull.. visst fan var d emot alla mina principer men ja tycker verkligen verkligen om honom.. men eftersom min tur inte är den bästa så kanske jag bara ska gräva ner mig tills det börjar vända.. ja tror inte att ja har gråtit så här mkt på länge.. men folk säger att det är nyttig o gråta så shot man shot.. ja håller på och förlorar vad som en gång var en bra vänskap idag är den väl sisådär. känns som att vad ja än gör blir det fel... och att jag gör saker jag egentligen inte vill göra.. mitt huvud är fucked up ! ja glömmer saker, jag blir tanksprid och vet inte alls vad jag håller på me! känner mig senil..  ja går ner i vikt vilket i och för sig är det ända positiva i hela situationen.. men resten då? ska d vara tillåtet att må såhär? sakna såhär?, fan vad ja saknar det gör ont i hela kroppen. ja hoppas att 2 veckor går fort! för jag vill verklige träffa honom nu.. det finns bara en sak som får mig glad just nu och det är min underbara hund som ger mig sån obeskrivlig kärlek just nu.. tror hon förstår att mamma inte mår bra just nu.. hade aldrig trott jag jag skulle göra något som gör mig så här ledsen.. välja bort något som gör mig glad.. eller väljer ja jag väl egentligen inte.. men ja har tydligen inget val om ja ska kunna behålla vänskapen.. men då får det mig att fundera, vad är det för vänskap ja försöker rädda egentligen? en vänskap som inte vill att ja ska vara lycklig med nån annan eller en vänskap vi hade förut? för den är självklart värd att rädda men som den är nu? NEJ!! för den får varken mig eller honom att må bra... varför ska det inte finnas lösningar på saker.. lätta bra lösningar? aja jag får se vart vinden bär mig... i morgon tänkte ja skriva vad mitt nya liv går ut på eftersom ja inte fick ut det idag.. hoppas verkligen att det kommer bli bra!

-Janine-



RSS 2.0